W tym projekcie eTwinning wzięły udział dwie klasy z naszej szkoły: Klasa 1a z p. Katarzyną Ślęzak i klasa 3b z p. Izabelą Sarnecką - Czajka.
Projekt skierowany był do uczniów klas 1-3 szkoły podstawowej. Zakładał podniesienie świadomości w zakresie zdrowego odżywiania. Projekt był realizowany od 15 września aż do teraz. Realizacja projektu odbywała się w obrębie wszystkich obszarów edukacji poprzez rozmaite aktywności uczniów.
CELE projektu to:
Poznanie zasad zdrowego żywienia.
Wyrobienie nawyku zdrowego odżywiania.
Umiejętność posługiwania się różnymi urządzeniami technicznymi.
Dbanie o bezpieczeństwo i higienę pracy.
Rozwijanie wyobraźni i aktywności twórczej.
Poznanie potraw z różnych regionów Polski.
Budowanie wzajemnych relacji w klasie oraz współpraca międzyszkolna.
Poznanie i wykorzystanie różnych narzędzi TIK.
CELE projektu to:
Poznanie zasad zdrowego żywienia.
Wyrobienie nawyku zdrowego odżywiania.
Umiejętność posługiwania się różnymi urządzeniami technicznymi.
Dbanie o bezpieczeństwo i higienę pracy.
Rozwijanie wyobraźni i aktywności twórczej.
Poznanie potraw z różnych regionów Polski.
Budowanie wzajemnych relacji w klasie oraz współpraca międzyszkolna.
Poznanie i wykorzystanie różnych narzędzi TIK.